Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 21:29

Γ. Μυλωνάκης: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους, σεβόμαστε τις θεσμικές διαδικασίες

Το χρόνιο πρόβλημα εύρεσης χώρου για την υπηρεσία Καθαριότητας θα επιλυθεί από την επόμενη δημοτική αρχή

Συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Δήμου Αγίας Παρασκευής είχε ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης.

Ανάμεσα στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν και το χρόνιο πρόβλημα της εξεύρεσης μόνιμης λύσης για τη φιλοξενία του αμαξοστασίου, αλλά και των υπηρεσιών τους τμήματος Καθαριότητας του Δήμου. Ο Γ. Μυλωνάκης τόνισε στους εργαζόμενους ότι η παράταξή του στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει πάντα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, τις δίκαιες διεκδικήσεις τους. Στο πλαίσιο αυτό, τους διαβεβαίωσε ότι, είτε ως επόμενος δήμαρχος της πόλης, είτε συνεργαζόμενος με τον όποιο δήμαρχο εκλέξουν οι πολίτες, θα συμβάλει στον μέγιστο βαθμό ώστε οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα να αποκτήσουν έναν ασφαλή και αξιοπρεπή χώρο για την εκτέλεση της σημαντικής υπηρεσίας που προσφέρουν στην πόλη. 

Κάτι, που όπως πρόσθεσε, δεν διασφαλίζει σε καμία περίπτωση η εμμονή του νυν δημάρχου Β. Ζορμπά, να φέρει άρον – άρον στο Δημοτικό Συμβούλιο την απευθείας αγορά ακινήτων για τη φιλοξενία του τμήματος Καθαριότητας, πιέζοντας τους δημοτικούς συμβούλους να παραβούν τον νόμο και να συζητήσουν το εν λόγω θέμα εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

«Η δημοτική μας παράταξη σέβεται τις θεσμικές διαδικασίες και δεν σκοπεύει να αλλάξει στάση για να εξυπηρετήσει τις όποιες σκοπιμότητες της δημοτικής αρχής» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Γ. Μυλωνάκης και πρόσθεσε: «Σε λίγες ημέρες θα έχουμε μια νέα δημοτική αρχή στην πόλη, η οποία, με υπευθυνότητα, όραμα, γνώση και σχέδιο θα δώσει οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που οι δήμαρχοι του “χθες” δεν κατάφεραν να λύσουν τόσα χρόνια». 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.