Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 00:01

Πρωταθλήτριες στο Ηράκλειο Χριστοφή και Σακελλαρίδη

Η Έλενα Χριστοφή και η δικιά μας Σαπφώ Σακελλαρίδη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό του διεθνούς τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αυτός ήταν ο 4ος διαδοχικός τίτλος στο tour για τη Σακελλαρίδη!

Η Χριστοφή και η Σακελλαρίδη, Νο.1 στο ταμπλό του διπλού αυτή την εβδομάδα στο Lyttos Beach, κέρδισαν στον σημερινό τελικό τις Νο.2 του ταμπλό, Lucie Nguyen Tan και Ksenia Zaytseva με 6-3, 6-3, για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Δεν έχασαν ούτε ένα σετ όλη την εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach οι δυο Ελληνίδες τενίστριες, που έφτασαν με κυριαρχικό τρόπο στον τίτλο.

Στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τη Στυλιανή Ρουσσοπούλου και την Καναδή συμπαίκτριά της, Rebecca Herrington, με 6-0, 6-3, στα προημιτελικά τις Ιταλίδες Ginevra Parentini και Maria Vittoria Viviani με 6-0, 6-3 και στα ημιτελικά τις Λιθουανές Klaudija Bubelyte και Iveta Dapkute με 6-3, 6-2 

Για τη Σακελλαρίδη  αθλήτρια του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΛΕΥΗΣ  , που βρίσκεται στο Νο.162 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, αυτός ήταν ο 4ος συνεχόμενος τίτλος, αφού προερχόταν από τις κατακτήσεις των τροπαίων σε δυο 35άρια τουρνουά της Hammamet και σε ένα 15άρι του Monastir στην Τυνησία, έχοντας συμπαίκτρια την Oana Gavrila στα 2 πρώτα και την Mara Guth στο τελευταίο.

Στη χρονιά ήταν ο 5ος τίτλος για την 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια του Ομιλου μας, που έφτασε τους 21 τίτλους στα διπλά σε διεθνή τουρνουά της ITF, έχοντας κερδίσει και 4 τίτλους στα μονά.Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην Σαπφώ στο δύσκολο αγώνα της και να μας κάνει πάντα υπερήφανους!

Για τη Χριστοφή, που βρίσκεται στο Νο.314 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, ήταν ο 1ος φετινός τίτλος και ο 12ος συνολικά στην καριέρα της.

Να σημειωθεί πως σήμερα θα ολοκληρωθεί και το διπλό στο ανδρικό τουρνουά του Lyttos Beach, όπου οι Δημήτρης και Μιχάλης Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσουν τους Σέργη Κυρατζή και Γιάννη Ξυλά.




Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.